Avatar image for fables87
#1 Edited by fables87 (1769 posts) - - Show Bio

There are some pages, like Comet and Ham, I can't seem to edit. I press the "edit this wiki page" and get that swirly symbol that doesn't seem to go away. I clicked on the "page needs help" button, but nothing has happened. I'm not if it's just me or if some pages are broken.

Avatar image for renchamp
#2 Posted by Renchamp (7671 posts) - - Show Bio
Moderator
Avatar image for fables87
#3 Posted by fables87 (1769 posts) - - Show Bio
Avatar image for cloudguy
#4 Posted by Cloudguy (2198 posts) - - Show Bio
Online
Avatar image for fables87
#5 Posted by fables87 (1769 posts) - - Show Bio

@cloudguy: WOW! Is there a way to fix this? There might be more pages like this, but only found those two.

Avatar image for cloudguy
#6 Posted by Cloudguy (2198 posts) - - Show Bio

@fables87: I don't think this is anything us users can fix. Looks like it's on the staff side of the site.

Online
Avatar image for cloudguy
#7 Posted by Cloudguy (2198 posts) - - Show Bio

@fables87: I really don't want to know how many pages we're unaware of are affected by this. And that it's not something that has to be fixed on a case by case basis.

Online
Avatar image for pikahyper
#8 Posted by pikahyper (18355 posts) - - Show Bio

Nice.

Moderator
Avatar image for cloudguy
#9 Posted by Cloudguy (2198 posts) - - Show Bio
Online
Avatar image for wcarle
#10 Posted by wcarle (140 posts) - - Show Bio

@cloudguy: @fables87: Hey guys, thanks for the bug report. We have a fix ready and will get it out ASAP

Staff
Avatar image for cloudguy
#11 Posted by Cloudguy (2198 posts) - - Show Bio

@wcarle: What was the problem in the end?

Online
Avatar image for wcarle
#12 Posted by wcarle (140 posts) - - Show Bio

Turns out there was an issue with characters that had a certain type of Friend association. It was breaking our front end code because it couldn't deal with the association.

Staff
Avatar image for fables87
#13 Posted by fables87 (1769 posts) - - Show Bio
Avatar image for cbishop
#14 Posted by cbishop (15453 posts) - - Show Bio

I just started having this problem- swirly atom symbol when page goes into edit mode, and either taking a long time to open, or never opening.

Avatar image for cbishop
#15 Posted by cbishop (15453 posts) - - Show Bio

And now that I've reported it, it seems to have stopped. Is it maybe just that the site is busy?