Problem with "Borders" in Tables

Avatar image for cbishop
cbishop

16196

Forum Posts

360220

Wiki Points

0

Followers

Reviews: 71

User Lists: 1095

Hey, guys, this is really minor. Windows 10, Chrome. Using the "Table" in the edit bar, the "Borders" button isn't working like it used to. When "Borders" is on, it usually shows solid lines between the rows and columns. Now it doesn't. To see even dotted lines, you have to actually turn Borders off.

Like I said- REALLY minor, but when you use them a lot, the borders help keep your focus on the row you're working on- especially if you're in a row that's the same color as the background. I know this happened once before, years ago.

Thanks for your time- you guys are great! -cb

Avatar image for cloudguy
cloudguy

2790

Forum Posts

2209063

Wiki Points

0

Followers

Reviews: 25

User Lists: 22

@cbishop: I thought this was honestly just me and having my screen configured differently. Glad to know I'm not the only one.

Avatar image for cbishop
cbishop

16196

Forum Posts

360220

Wiki Points

0

Followers

Reviews: 71

User Lists: 1095

@cloudguy: No, this happened once before. It was way back- I want to say as far back as one of the Whiskey Media site overhauls. If I recall correctly, it was a minor thing to fix it from what they said. We'll see.

Avatar image for cbishop
cbishop

16196

Forum Posts

360220

Wiki Points

0

Followers

Reviews: 71

User Lists: 1095

#19  Edited By cbishop

@wildvine: Got three spam accounts above you can ban. :)