• 50 results
  • 1
  • 2
Avatar image for empressofdread
#1 Posted by EmpressOfDread (11963 posts) - - Show Bio

Not getting notifications again and the site is giving huge latency

Avatar image for amcu
#2 Posted by Amcu (14849 posts) - - Show Bio

The site has been running really slow for the last 20-30 minutes. Some threads it wouldn't even let me go to. It would say bad getaway.

Avatar image for mainjp
#3 Edited by MainJP (5417 posts) - - Show Bio
@amcu said:

Some threads it wouldn't even let me go to. It would say bad getaway.

Whoops, something's wrong. T_T

Avatar image for amcu
#4 Posted by Amcu (14849 posts) - - Show Bio
Avatar image for apex_pretador
#5 Posted by APEX_pretador (18645 posts) - - Show Bio

@amcu said:

The site has been running really slow for the last 20-30 minutes. Some threads it wouldn't even let me go to. It would say bad getaway.

It was down for about one hour

Avatar image for amcu
#6 Edited by Amcu (14849 posts) - - Show Bio

@apex_pretador: Yeah I'm bad with time so I can't remember when it started though.

Avatar image for pikahyper
#7 Posted by pikahyper (18269 posts) - - Show Bio

It started mid-morning on Saturday, the site is unstable and has been going down almost hourly, the same problem is over on GB, I've reported it to CBS Saturday and again on Sunday but it was a holiday weekend.

Moderator
Avatar image for amcu
#8 Posted by Amcu (14849 posts) - - Show Bio

It just happened again.

Avatar image for pikahyper
#9 Posted by pikahyper (18269 posts) - - Show Bio
Moderator
Avatar image for amcu
#10 Posted by Amcu (14849 posts) - - Show Bio
Avatar image for rorie
#11 Posted by Rorie (1236 posts) - - Show Bio

There's a pretty significant traffic-based attack on the site that's still ongoing. The engineers are looking into it. Sorry for the trouble.

Staff
Avatar image for decaf_wizard
#12 Edited by decaf_wizard (16538 posts) - - Show Bio

oof, thats rough

Avatar image for temporal_shift
#13 Posted by Temporal_Shift (3640 posts) - - Show Bio

Yea I figured it was a DDOS, The site shuts down for short periods of time.

Avatar image for empressofdread
#14 Posted by EmpressOfDread (11963 posts) - - Show Bio

DDOS that figures when it does come up its slow as well probably due to ongoing mitigation.

Avatar image for cdiddyman911
#15 Posted by cdiddyman911 (5520 posts) - - Show Bio

I have seen people tag me in a few threads by accident, but I haven't gotten any notifications from those in the last couple hours. Anyone experiencing the same?

Avatar image for empressofdread
#16 Posted by EmpressOfDread (11963 posts) - - Show Bio

Bump guys not getting notifications again. @pikahyper can you please check and update. I know other users have not reported but its looks like I did not get one notification from this thread.

https://comicvine.gamespot.com/forums/battles-7/cw-flash-vs-thor-iw-1947195/

Avatar image for pikahyper
#17 Posted by pikahyper (18269 posts) - - Show Bio

@empressofdread: I've been getting notifications all day. It tends to get a little iffy during peak hours, it is just something we get used to.

Moderator
Avatar image for empressofdread
#18 Posted by EmpressOfDread (11963 posts) - - Show Bio

@pikahyper: Alright I'll report to you if I see other notifications missed.

Avatar image for pikahyper
#19 Posted by pikahyper (18269 posts) - - Show Bio
Moderator
Avatar image for empressofdread
#20 Posted by EmpressOfDread (11963 posts) - - Show Bio
Avatar image for empressofdread
#21 Posted by EmpressOfDread (11963 posts) - - Show Bio

@rorie

I am not getting all the notifications. Sometimes I do sometimes I don't.

https://comicvine.gamespot.com/forums/off-topic-5/do-you-believe-in-esptelepathypsychic-powers-1946658/

another thread I got tagged in did not get notification.

Avatar image for rorie
#22 Posted by Rorie (1236 posts) - - Show Bio
Staff
Avatar image for empressofdread
#23 Edited by EmpressOfDread (11963 posts) - - Show Bio

@rorie: Thanks. You are welcome too. Much appreciated although no problem right now. I reported for two threads I noticed.

Avatar image for amcu
#24 Posted by Amcu (14849 posts) - - Show Bio

It's happening to me again. Seen a couple threads where I was tagged but got no notification.

Avatar image for cloudguy
#25 Edited by Cloudguy (2154 posts) - - Show Bio

@amcu: According to what us user's have worked out, there's about a 10 min delay from being tagged to getting a notification. The staff are aware of this.

Avatar image for amcu
#26 Posted by Amcu (14849 posts) - - Show Bio

@cloudguy said:

@amcu: According to what us user's have worked out, there's about a 10 min delay from being tagged to getting a notification. The staff are aware of this.

That's interesting but for me there was a couple of tags I got hours ago that I still haven't gotten a notification for.

Avatar image for cloudguy
#27 Posted by Cloudguy (2154 posts) - - Show Bio

@amcu: If you can document the time difference of when you see the tag compared to getting the notification it would help the staff greatly. I'm surprised it's a few hours, it shouldn't be.

Avatar image for amcu
#28 Posted by Amcu (14849 posts) - - Show Bio

@cloudguy said:

@amcu: If you can document the time difference of when you see the tag compared to getting the notification it would help the staff greatly. I'm surprised it's a few hours, it shouldn't be.

Not sure but I think last time it happened I never got the notifications. I found one of the ones I got today. It was over 7 hours ago and I still don't have the notification.

https://comicvine.gamespot.com/forums/gen-discussion-1/will-infinity-war-outgross-the-force-awakens-1949788/?page=1#js-message-20376479

Avatar image for cloudguy
#29 Posted by Cloudguy (2154 posts) - - Show Bio

@amcu: Weird. Can you take a screenshot of your notifications?

Avatar image for itouchedtheboat
#30 Posted by ITouchedTheBoat (3230 posts) - - Show Bio

@cloudguy said:

@amcu: Weird. Can you take a screenshot of your notifications?

how do we check for notifications?

Avatar image for cloudguy
#31 Posted by Cloudguy (2154 posts) - - Show Bio

@itouchedtheboat: Hover over the bell icon and a sidebar should pop out showing current and previous notifications. To take a screenshot: Windows: Prt Scr then save it in paint. Mac: CMD 3 or 4. then upload to CV and post here.

Avatar image for amcu
#32 Posted by Amcu (14849 posts) - - Show Bio

@cloudguy said:

@amcu: Weird. Can you take a screenshot of your notifications?

You mean of the ones around the one I should have gotten?

Avatar image for cloudguy
#33 Posted by Cloudguy (2154 posts) - - Show Bio

@amcu: Yeah. Just the notification menu to see what the time difference was between each one.

Avatar image for amcu
#34 Posted by Amcu (14849 posts) - - Show Bio

@cloudguy:

No Caption Provided

The one in the middle from PaneInTheAss is from this comment here 16 hours ago. That's before I should have gotten the notification that I didn't.

https://comicvine.gamespot.com/forums/gen-discussion-1/is-avengers-infinity-war-were-rated-r-1949718/?page=1#js-message-20375463

The one above in the image from Worldofthunder is this here from over 6 hours ago. After I should have gotten the notification.

https://comicvine.gamespot.com/forums/gen-discussion-1/mcu-who-is-arguably-the-fastest-sprinter-1949820/#js-message-8

Avatar image for cloudguy
#35 Posted by Cloudguy (2154 posts) - - Show Bio

@amcu: Yeah, it definitely seems that the notification timers are completely off. I'll notify an engineer and tag them here. Not sure how long till it's fixed as there's a large backlog of bugs, but it'll get fixed.

Avatar image for cloudguy
#36 Posted by Cloudguy (2154 posts) - - Show Bio

@wcarle Not sure how long it takes for you to see this. But notification timers seem to be off for a few minutes-hours for a few people. Not sure if this is an isolated incident. But it's a problem none-the less.

Avatar image for amcu
#37 Posted by Amcu (14849 posts) - - Show Bio

@cloudguy said:

@amcu: Yeah, it definitely seems that the notification timers are completely off. I'll notify an engineer and tag them here. Not sure how long till it's fixed as there's a large backlog of bugs, but it'll get fixed.

Thanks!

Avatar image for itouchedtheboat
#38 Posted by ITouchedTheBoat (3230 posts) - - Show Bio

@cloudguy said:

@itouchedtheboat: Hover over the bell icon and a sidebar should pop out showing current and previous notifications. To take a screenshot: Windows: Prt Scr then save it in paint. Mac: CMD 3 or 4. then upload to CV and post here.

No Caption Provided

this is what I got. I didn't get a notification about your reply either, I just checked back to see if somebody replied to me.

Avatar image for empressofdread
#39 Posted by EmpressOfDread (11963 posts) - - Show Bio

@amcu said:

It's happening to me again. Seen a couple threads where I was tagged but got no notification.

No notifications. I don't even know if I am getting tagged or not at this point.

Avatar image for empressofdread
#40 Posted by EmpressOfDread (11963 posts) - - Show Bio

@rorie said:

@empressofdread: I'll see if I can bug an engineer about this, thanks.

Its happening again I think, I think this time it has to do with the new site.

Avatar image for wcarle
#41 Posted by wcarle (125 posts) - - Show Bio

We have just deployed another bug fix build containing the following fixes:

Issue names can now be removed or set to less than 3 characters
Volumes and Series listing pages should have details again
Various problems adding credits to issues (more fixes for that coming soon too)
Various styling fixes
Other small bug fixes

We're continuing to watch this thread and address issues in order of importance. We will get to all of them but it will take some time, thank you for your patience.

Staff
Avatar image for bumpyboo
#42 Posted by BumpyBoo (14525 posts) - - Show Bio

@wcarle: Thank you for all your work *tips hat* <3

Avatar image for pikahyper
#43 Edited by pikahyper (18269 posts) - - Show Bio

@wcarle said:

We have just deployed another bug fix build containing the following fixes:

Issue names can now be removed or set to less than 3 characters

Volumes and Series listing pages should have details again

Various problems adding credits to issues (more fixes for that coming soon too)

Various styling fixes

Other small bug fixes

We're continuing to watch this thread and address issues in order of importance. We will get to all of them but it will take some time, thank you for your patience.

You do realize you are posting these bug fix lists in random Bug Reporting threads that have nothing to do with the new site thread right?

Moderator
Avatar image for wcarle
#44 Posted by wcarle (125 posts) - - Show Bio

Oops my bad, I have a bunch of threads open

Staff
Avatar image for thewatcherking
#45 Edited by TheWatcherKing (18012 posts) - - Show Bio

I'm getting it now.

Online
Avatar image for deactivated-5b466be4b5981
#46 Posted by deactivated-5b466be4b5981 (3660 posts) - - Show Bio
Avatar image for amcu
#47 Posted by Amcu (14849 posts) - - Show Bio

Site's moving really slowly again.

Avatar image for amcu
#48 Edited by Amcu (14849 posts) - - Show Bio

Site's moving really slowly again.

Avatar image for amcu
#49 Posted by Amcu (14849 posts) - - Show Bio

Just got back home. Nice to see that my comments are actually here. When I posted them earlier they weren't appearing.

Anyways the site was still moving super slow like 10 minutes ago. Now it seems right.

Avatar image for ancient_0f_days
#50 Posted by Ancient_0f_Days (17139 posts) - - Show Bio
@amcu: