Avatar image for mister_surreal
#1 Posted by Mister_Surreal (10302 posts) - - Show Bio

As the OP says, my post are getting randomly erased. I would like to get some help with this.

Avatar image for mainjp
#2 Posted by MainJP (5915 posts) - - Show Bio

I don't think they're getting deleted, some posts are just straight up disappearing... They come back after I refresh a couple of times.

Avatar image for xlr87t3
#3 Posted by XLR87T3 (9852 posts) - - Show Bio

They are disappearing, I created a Off Topic thread a few minutes ago and it immediately got deleted after I refreshed the page (it was about whether a moon buster can hurt a planet-buster). I then thought it was an over aggressive mod, so I posted in the general discussion section. Same thing happened.

Very spooky

Avatar image for xlr87t3
#4 Posted by XLR87T3 (9852 posts) - - Show Bio
Avatar image for supermanthor
#5 Posted by Supermanthor (18992 posts) - - Show Bio

As the OP says, my post are getting randomly erased. I would like to get some help with this.

same problem dude

Avatar image for supermanthor
#6 Posted by Supermanthor (18992 posts) - - Show Bio

you cant properly without two or three times reapeating

cant go to a thread with seeing a error ????

Avatar image for galactic_1000
#7 Posted by Galactic_1000 (5633 posts) - - Show Bio

This post is extremely Spooky.

Avatar image for pikahyper
#8 Edited by pikahyper (18403 posts) - - Show Bio

I contacted CBS and one of the engineers directly a few hours ago, it is midnight though so nothing will get fixed until morning probably.

Moderator
Avatar image for daxnovu
#9 Posted by DaxNovu (167 posts) - - Show Bio

Check the time stamps as well and they are wonky, saying 2days ago was the last post when it was just a few minutes ago for the last post on any given thread.

---

"The Dying God left your universe wounded, broken and defenseless. Here, at the end of all stories, where Mandrakk dwells."

Avatar image for supermanthor
#10 Posted by Supermanthor (18992 posts) - - Show Bio

@daxnovu: it's a bug reporting thread no need to write mandarraks feats

Avatar image for xlr87t3
#11 Posted by XLR87T3 (9852 posts) - - Show Bio

My threads came back, thank god

Avatar image for deactivated-5c60ecae36801
#12 Posted by deactivated-5c60ecae36801 (745 posts) - - Show Bio

Yes this happing to me too, and I get weird red error messages, it seemed to have stoped but, my CaV post got rekt last night and o have to restart.

Avatar image for rikuyamaha
#13 Posted by RikuYamaha (1480 posts) - - Show Bio

it kept sending me theses 404 messages everytime i tried to do something.

edit: i think its fixed but not sure