Master Bug Reporting Thread for the New Wiki

Avatar image for pikahyper
pikahyper

18830

Forum Posts

34910429

Wiki Points

0

Followers

Reviews: 5

User Lists: 555

#651 pikahyper  Moderator

@cloudguy: Well I'm sure that's all CBS' fault with their corporate mentality and need for secrecy.

Avatar image for pikahyper
pikahyper

18830

Forum Posts

34910429

Wiki Points

0

Followers

Reviews: 5

User Lists: 555

#652 pikahyper  Moderator

Popular issues on the front page have been stuck for a while.

Avatar image for pikahyper
pikahyper

18830

Forum Posts

34910429

Wiki Points

0

Followers

Reviews: 5

User Lists: 555

#653  Edited By pikahyper  Moderator

@wcarle: Can you think of a reason why the site javascript would stop working if multiple pages are loading in edit mode? It is the weirdest thing, starting today if I have multiple tabs open in chrome and I open edit mode in all of them and then let all of them load the javascript won't load (More/Less button won't work, text editor can only be clicked on line one, links can't be added, images can't be added, etc.). If I open only one tab in edit mode at a time it works fine, in the multi-tab situation I have to refresh each tab one at a time and let it fully load for javascript to work.

I've cleared my cache and tried with all extensions off with the same results, so bizarre.

Edit: I just tried opening multiple forum threads in tabs and it is happening in the forum as well; More/Less button not working, none of the editor buttons working and can only click line one of the text box o.o?

Edit Again: In the wiki I think the problem only happens for new unedited pages, I have to test more but so far I don't think I've had it happen for filled in pages.

Avatar image for wcarle
wcarle

172

Forum Posts

495

Wiki Points

0

Followers

Reviews: -1

User Lists: 0

@pikahyper: That's really strange. Can you get a shot of the error console or the network tab when a page fails?

Working on the popular thing getting stuck.

@cloudguy . I understand your frustration and I have it too. Unfortunately they are pulling us engineers in 1000 different directions and we're left to do support on our own in most cases so I try to get on here and address y'alls problems whenever I can but some weeks and months are just too crazy for me to get on here very often. I'll continue to do my best and help you guys out, and I'm really petitioning for more resources and some dedicated people to help me respond to you guys and keep up with the problems you encounter. Just know that we on the engineering team are really trying our best to keep CV up and running and as bug free as we can (I know we're nowhere near that right now though... but we are making progress)

Avatar image for pikahyper
pikahyper

18830

Forum Posts

34910429

Wiki Points

0

Followers

Reviews: 5

User Lists: 555

#655 pikahyper  Moderator

@wcarle: It was a weird problem but it only lasted a few hours, one minute it was doing it and the next it wasn't, I wasn't doing anything different at the time and there were no changes to my extensions so I guess either chrome updated something in the background or the CV cache loaded a new javascript file *shrug* thanks though.

Avatar image for cloudguy
cloudguy

2829

Forum Posts

2290545

Wiki Points

0

Followers

Reviews: 25

User Lists: 24

@wcarle: I'm not blaming you specifically, just the general problem. We have no staff presence here and it really affects the site. We haven't had a news article in over a year and the way things are looking, we won't ever get one again. If we do, it won't be for a long time.

I just feel that if we had a quick progress report once a month from you guys it would allow us to see that changes are being made, even if it is small changes here and there.

Avatar image for pikahyper
pikahyper

18830

Forum Posts

34910429

Wiki Points

0

Followers

Reviews: 5

User Lists: 555

#657  Edited By pikahyper  Moderator

Some of the buttons have lost their css, intentional?

wiki

No Caption Provided

forum

No Caption Provided

modal

No Caption Provided

Some of the larger green buttons are also flat now like Post Reply below.

Avatar image for cloudguy
cloudguy

2829

Forum Posts

2290545

Wiki Points

0

Followers

Reviews: 25

User Lists: 24

@pikahyper: Ew, on mobile they're not even the same colour. It's a really harsh white.

Avatar image for pikahyper
pikahyper

18830

Forum Posts

34910429

Wiki Points

0

Followers

Reviews: 5

User Lists: 555

#659 pikahyper  Moderator

@cloudguy: On a computer it is like an off-white or lighter gray, it doesn't look bad per say but there isn't enough difference to be easily noticeable when you mouseover so everything just looks like text instead of actual clickable buttons. The post controls look especially weird; reply, quote, edit, etc. and I really don't like how it looks for the "Expand full wiki summary" button.

This styling looks intentional though so we might have inherited a GB/GS style update and they didn't realize it would effect a lighter site like CV.

Avatar image for cloudguy
cloudguy

2829

Forum Posts

2290545

Wiki Points

0

Followers

Reviews: 25

User Lists: 24

A huge wave of spam posts have been appearing on various forums over the last 2 days.

Avatar image for pikahyper
pikahyper

18830

Forum Posts

34910429

Wiki Points

0

Followers

Reviews: 5

User Lists: 555

#661 pikahyper  Moderator
Avatar image for cloudguy
cloudguy

2829

Forum Posts

2290545

Wiki Points

0

Followers

Reviews: 25

User Lists: 24

@pikahyper: There were a couple pretending to be actual threads on Gen Discussions and Off-Topic. Maybe because I kept seeing them in one day I thought it was more than it actually is.

Avatar image for pikahyper
pikahyper

18830

Forum Posts

34910429

Wiki Points

0

Followers

Reviews: 5

User Lists: 555

#663 pikahyper  Moderator

@cloudguy: somebody probably just cleaned them up before I got to them, pretty sure fewer mods are active right now.

Avatar image for pikahyper
pikahyper

18830

Forum Posts

34910429

Wiki Points

0

Followers

Reviews: 5

User Lists: 555

#664 pikahyper  Moderator

New Bug: The image uploader seems to have a problem with large images (dimensions) now, I just tried to upload an image that was about 7400px wide and it failed multiple times, I eventually just reduced it to 3000px wide and it went through, the error was something about not being able to upload the string or some such, too tired to remember. I know I've added large images like that before and some even larger this year so not sure when this started. I used to upload gatefold covers in the 14,000 px range with no problem.

Avatar image for cloudguy
cloudguy

2829

Forum Posts

2290545

Wiki Points

0

Followers

Reviews: 25

User Lists: 24

New/Old bug. If you add two or more of the same page to lists from the page itself and refresh the browser, this pops up:

No Caption Provided

Avatar image for darkside_of_the_sun
Darkside_of_the_Sun

166

Forum Posts

849548

Wiki Points

0

Followers

Reviews: 0

User Lists: 23

Since your last update last week I am unable to access Comicvine at all. I logged out and logged back in to no avail.

  • If I click edit the only thing that happens is the page would just refresh.
  • I can access my four icons in the top right corner, but I can't access the spyglass (search). Once again the page would refresh when I would click it.
  • I can access the forums but I cannot type the problems I've been encountering.
  • There may be other errors that is effecting me too.

I am using a WebOS LG TV to access Comicvine.

Avatar image for darkside_of_the_sun
Darkside_of_the_Sun

166

Forum Posts

849548

Wiki Points

0

Followers

Reviews: 0

User Lists: 23

@cloudguy: Yes I recall doing a search through the "Link to a Page" image / issue search pop up box and having a nightmare looking for an issue. If I recall it was a #15. I would get "ALL" the #150s! then after quite a few next pages like a comical joke I would finally get into the teens "except" the #15 was no where to be found!!!! Though it was rare I would sometimes after typing the issue/volume name I would type the issue number several times with some success (i.e. Batman #25 25 25).

Prior to the update I was looking for DC Comics Presents #26 and it took 9-10 pages just for that issue. I was getting DC Bombshells and DC Comics Presents: ... .... Again nothing that has to do with a #26 or DC Comics Presents (without the :).

The old CV search engine was a lot better. If you would search the creator Frank Miller you would see all Franks and as you add letters to the last name it would narrow it down to the one you want.

Avatar image for cloudguy
cloudguy

2829

Forum Posts

2290545

Wiki Points

0

Followers

Reviews: 25

User Lists: 24

#668  Edited By cloudguy

Edit: Nevermind, was a problem on my end.

Avatar image for cloudguy
cloudguy

2829

Forum Posts

2290545

Wiki Points

0

Followers

Reviews: 25

User Lists: 24

New bug: Most Episode Appearances are showing more appearances than actual episodes.

No Caption Provided

Avatar image for cloudguy
cloudguy

2829

Forum Posts

2290545

Wiki Points

0

Followers

Reviews: 25

User Lists: 24

New bug: Tv show appearances for characters are overlapping the general information box.

No Caption Provided

Avatar image for wcarle
wcarle

172

Forum Posts

495

Wiki Points

0

Followers

Reviews: -1

User Lists: 0

Test

testing

asdfasdfasdf

test2

Avatar image for pikahyper
pikahyper

18830

Forum Posts

34910429

Wiki Points

0

Followers

Reviews: 5

User Lists: 555

#672 pikahyper  Moderator

@wcarle: any chance of sprucing the final product up with some css?

Avatar image for wcarle
wcarle

172

Forum Posts

495

Wiki Points

0

Followers

Reviews: -1

User Lists: 0

Yeah that was just a quick fix, real fix will come soon

Avatar image for pikahyper
pikahyper

18830

Forum Posts

34910429

Wiki Points

0

Followers

Reviews: 5

User Lists: 555

#674  Edited By pikahyper  Moderator

@wcarle: soon like this week?

Edit: Do you guys know about unordered lists not having bullets?

Avatar image for cloudguy
cloudguy

2829

Forum Posts

2290545

Wiki Points

0

Followers

Reviews: 25

User Lists: 24

H3's aren't showing up on the character wiki dropdown menu.

Avatar image for cloudguy
cloudguy

2829

Forum Posts

2290545

Wiki Points

0

Followers

Reviews: 25

User Lists: 24

@wcarle@pikahyper Wiki editing has gone all weird and taking ages to respond and gives low point values for description editing.

Avatar image for pikahyper
pikahyper

18830

Forum Posts

34910429

Wiki Points

0

Followers

Reviews: 5

User Lists: 555

#677 pikahyper  Moderator
Avatar image for cloudguy
cloudguy

2829

Forum Posts

2290545

Wiki Points

0

Followers

Reviews: 25

User Lists: 24

@pikahyper: Might've been my end then. Whatever it was seems to have passed.

Avatar image for pikahyper
pikahyper

18830

Forum Posts

34910429

Wiki Points

0

Followers

Reviews: 5

User Lists: 555

#679 pikahyper  Moderator

@cloudguy: probably just some temp glitch, I was sleeping up until a little bit ago so I wouldn't have seen it.

Avatar image for pikahyper
pikahyper

18830

Forum Posts

34910429

Wiki Points

0

Followers

Reviews: 5

User Lists: 555

#680 pikahyper  Moderator

Fixed Bug: Looks like if you create a stub page when submitting an edit to a page you are now visually awarded the points in the Top Contributors box, previously if you made a submission that included a stub the total point award would not be added to the Top Contributors for that page.

Avatar image for pikahyper
pikahyper

18830

Forum Posts

34910429

Wiki Points

0

Followers

Reviews: 5

User Lists: 555

#681 pikahyper  Moderator

Old bug that is getting annoying: When you edit a volume or series page with an existing description that is longer then the default height of the text area it will cut off anything going longer then the default height, you have to click in the text area and make an edit before the full description will display. Annoying.

Avatar image for mshirley27
mshirley27

145

Forum Posts

330765

Wiki Points

0

Followers

Reviews: 0

User Lists: 1

Trying to edit page Teen Titans Go! #207 - Nature

All characters (except for one I added) are duplicated and when in edit mode it will not allow me to remove any of the characters.

I have tried using Google Chrome and Microsoft Edge and gotten the same error message.

No Caption Provided

Avatar image for cloudguy
cloudguy

2829

Forum Posts

2290545

Wiki Points

0

Followers

Reviews: 25

User Lists: 24

@cvsupport@wcarle I'm not giving personal details like my name to report a bug officially, so I'm just gonna keep posting here.

Clicking a character forum with no posts says that "The Internets want to talk about this game with you. If you want to talk to them, start us off!"

No Caption Provided

Because the character Dark Specter is my favourite game...

Avatar image for donfelipe
DonFelipe

2363

Forum Posts

123072

Wiki Points

0

Followers

Reviews: 6

User Lists: 8

@pikahyper said:

I'm starting to see why big edits keep failing, when fields get closed it looks like it is finalizing and saving it and then if you go back and open the field again to add more and then submit the edit the stuff that finalized in the background is trying to submit again causing the error, so basically you can only work in a section one at a time in an edit so for example you can't add some creators, then add some characters, then add a date (hitting done for a date field closes the other fields), then go back and add some more creators as you will get an error when you Submit All "People: This entity does not have the association you are trying to edit", removing the creators from the page to try and save the rest will not work you have to clear everything out of the hud and start over from scratch. Ridiculous, you literally get penalized for making big edits now, the only work around is to make several edits to a page to fill it; fill in a couple of sections, Submit All, fill in another section or two, Submit All, fill in some more, Submit All, instead of one edit I have to make five or six....

Never seen this error message before but it just happened today -- 2 years later!

Avatar image for pikahyper
pikahyper

18830

Forum Posts

34910429

Wiki Points

0

Followers

Reviews: 5

User Lists: 555

#686 pikahyper  Moderator

@donfelipe: you are lucky then, they fixed it back then kinda, now it just happens randomly but way less often. I still get it at least a couple times a week but it is usually on smaller pages like Friday so not nearly as big an annoyance. Back in those days it was happening all the time when I was filling in Marvel collections with a 100+ creators...

Avatar image for donfelipe
DonFelipe

2363

Forum Posts

123072

Wiki Points

0

Followers

Reviews: 6

User Lists: 8

@pikahyper said:

@donfelipe: you are lucky then, they fixed it back then kinda, now it just happens randomly but way less often. I still get it at least a couple times a week but it is usually on smaller pages like Friday so not nearly as big an annoyance. Back in those days it was happening all the time when I was filling in Marvel collections with a 100+ creators...

Very lucky indeed...

I don't even remember editing one of the fields again after having edited another field in between?!?

Avatar image for pikahyper
pikahyper

18830

Forum Posts

34910429

Wiki Points

0

Followers

Reviews: 5

User Lists: 555

#688 pikahyper  Moderator

@donfelipe: that specific "behavior" was fixed, that's what I meant by it being random now, they changed the way stuff got saved for that. Now it is purely creator/role related, probably something about how it gets saved. I'm not sure how the database is set up but the relation between the two things is probably tricky to save and easily confused, like if you look at approved submissions sometimes you'll see multiple creators but all the roles will be "linked" to just one of the creators, it doesn't get saved that way it just displays them like that, makes it hard to moderate some submissions but I've always just assumed it is that relation that still causes that particular bug. I've even had it happen with just one creator added but usually it is like creator A, creator B, etc. and then like I add a role to A then a role to B but forgot to add another role to A and I go back and add it then it gets confused, even then though it doesn't always happen, just something happening behind the scenes that causes it.

Avatar image for donfelipe
DonFelipe

2363

Forum Posts

123072

Wiki Points

0

Followers

Reviews: 6

User Lists: 8

@pikahyper: Yeah, after adding Ed Brubaker incl. his role, I might have searched for and added both Marcos Martín andMuntsa Vicente....before adding their roles. That's what probably caused the hiccup on my side.

Definitely one of the weirdest bugs, especially since it's just randomly occurring.

Avatar image for pikahyper
pikahyper

18830

Forum Posts

34910429

Wiki Points

0

Followers

Reviews: 5

User Lists: 555

#690 pikahyper  Moderator

@donfelipe: you get used to it lol, if it happens just delete anything creator related in the HUD on the left and you should be able to submit the rest of the submission and then edit again to add the creators.