Avatar image for mylittlefascist
#1 Edited by MyLittleFascist (30426 posts) - - Show Bio
No Caption Provided

Avatar image for deactivated-5b60e98a8eb99
#2 Edited by deactivated-5b60e98a8eb99 (11593 posts) - - Show Bio
Avatar image for lan_fan
#3 Posted by Lan_Fan (11667 posts) - - Show Bio

@jucaslucasa: For me, there's no option for URL link, only link to Comic Vine.

Online
Avatar image for deactivated-5b60e98a8eb99
#4 Posted by deactivated-5b60e98a8eb99 (11593 posts) - - Show Bio

@lan_fan:

No Caption Provided

All fine here. Idk, maybe it's the browser

Avatar image for lan_fan
#5 Posted by Lan_Fan (11667 posts) - - Show Bio

To me it looks like this:

No Caption Provided

It's the same case with Chrome and Firefox.

Online
Avatar image for lan_fan
#6 Posted by Lan_Fan (11667 posts) - - Show Bio

Still facing the same problem.

Online
Avatar image for pikahyper
#7 Posted by pikahyper (18268 posts) - - Show Bio

@lan_fan: It is because your account is new, new accounts can't link offsite. Honestly I'm not sure how long it is supposed to last, probably like a month, with your post count it is hard to believe your account is only a week old.

Moderator
Avatar image for lan_fan
#8 Edited by Lan_Fan (11667 posts) - - Show Bio

@pikahyper: Oh, okay then, thanks ^_^

I get it, it's to avoid spam.

Online
Avatar image for pikahyper
#9 Posted by pikahyper (18268 posts) - - Show Bio
Moderator
Avatar image for lan_fan
#10 Posted by Lan_Fan (11667 posts) - - Show Bio

@pikahyper: If that was the case, how come this guy could post link? It's spam btw, gonna get deleted soon

https://comicvine.gamespot.com/forums/off-topic-5/pro123movies-750p-watch-jurassic-world-fallen-king-1958458/#1

Online
Avatar image for pikahyper
#11 Posted by pikahyper (18268 posts) - - Show Bio

@lan_fan: most likely it is pasted rich text, or it is drag & dropped.

Moderator