Images in my Gallery

Avatar image for jedixman
JediXMan

42943

Forum Posts

35961

Wiki Points

0

Followers

Reviews: 0

User Lists: 16

#1  Edited By JediXMan  Moderator

I seem to have nothing but trouble navigating my image gallery when I'm trying to post an image on the forums. I can't look at the All Images menu at all, and images that used to be in my gallery are now gone.

Are there plans to eventually fix this? If not, would it be a good idea to delete everything and upload from scratch?

Avatar image for azraelotaku
azraelotaku

1275

Forum Posts

155

Wiki Points

0

Followers

Reviews: 0

User Lists: 27

I couldn't click, and view my images in my gallery.

Avatar image for cbishop
cbishop

21122

Forum Posts

393901

Wiki Points

0

Followers

Reviews: 92

User Lists: 1268

I couldn't click, and view my images in my gallery.

I'm having this same problem. When you click the pics, they don't pop up to be viewed. You have to right click them, and choose "Open Image in New Tab" to get it to show at all.

Dell laptop, Windows 10, Chrome.

Avatar image for azraelotaku
azraelotaku

1275

Forum Posts

155

Wiki Points

0

Followers

Reviews: 0

User Lists: 27

@cbishop: Dude, it drives me crazy. it doesn't click.

Avatar image for azraelotaku
azraelotaku

1275

Forum Posts

155

Wiki Points

0

Followers

Reviews: 0

User Lists: 27

@cbishop: Sometimes you want view your gallery.

Avatar image for cbishop
cbishop

21122

Forum Posts

393901

Wiki Points

0

Followers

Reviews: 92

User Lists: 1268

@azraelotaku: I know. I'd rather be able to view it the normal way too, but the last few days, that's the only way I've been able to view the pics.

Avatar image for cbishop
cbishop

21122

Forum Posts

393901

Wiki Points

0

Followers

Reviews: 92

User Lists: 1268

#7  Edited By cbishop

Update: My Images gallery appears to be fixed. Thanks, folks. :)

Avatar image for henryh01
henryH01

70

Forum Posts

0

Wiki Points

0

Followers

Reviews: 0

User Lists: 0

#9  Edited By henryH01

This is unrelated but I posted a topic on the battle forums but then accidently deleted it. Now when I try and repost the topic it says "You already created a topic" and tells me to wait to create a new one. But it's deleted so why can't I make a new one?

I tried to post this as a topic on this community but I guess all the fourms are connected so if you make a post on the battle forums you can't make a post on another community? Really stupid and needs to be fixed.