Can't flag posts!

Avatar image for xlr87t3
#1 Posted by XLR87T3 (10282 posts) - - Show Bio

I keep getting the "Woops! Something happened and we are working on it!" when flagging something. Why? And how do I fix it?

Avatar image for redshift_bacon
#2 Posted by Redshift_Bacon (1361 posts) - - Show Bio

Same

Avatar image for cloudguy
#3 Posted by Cloudguy (2648 posts) - - Show Bio
Avatar image for rabumalal
#4 Posted by RabumAlal (5411 posts) - - Show Bio

lol I was going to make this but thought it was a minor issue not worth. Let us flag dammit!

Avatar image for mister_surreal
#5 Posted by Mister_Surreal (12070 posts) - - Show Bio

Same.

Online
Avatar image for balancedtruth
#6 Posted by BalancedTruth (1452 posts) - - Show Bio

Maybe it isn’t meant to be

Avatar image for xlr87t3
#7 Posted by XLR87T3 (10282 posts) - - Show Bio
Avatar image for balancedtruth
#9 Posted by BalancedTruth (1452 posts) - - Show Bio

@xlr87t3: seems to be a widespread issue

Avatar image for xlr87t3
#10 Edited by XLR87T3 (10282 posts) - - Show Bio

@farkam said:

When it starts working again i'm gonna flag u =/

No Caption Provided

Avatar image for andromeda101
#11 Posted by Andromeda101 (1238 posts) - - Show Bio

Same here.

Avatar image for dernman
#12 Posted by Dernman (26376 posts) - - Show Bio

Still not fixed?

Avatar image for ieon
#13 Posted by iEon (224 posts) - - Show Bio

Came to this board just to make a thread on this.

Avatar image for cloudguy
#14 Posted by Cloudguy (2648 posts) - - Show Bio

@rorie@inferiorego@wcarle The lack of work on this site is starting to annoy me. It's been almost 5 weeks and flagging is still broken.

Avatar image for wcarle
#15 Posted by wcarle (160 posts) - - Show Bio

We have a very large backlog of problems and the flagging problem has had to wait on some major other issues we're working on behind the scenes. I'm really sorry for the inconvenience but we are really trying our best. We have flagging as a top priority fix for the sprint that starts today so it should be fixed in a couple days

Staff
Avatar image for jb681131
#16 Posted by jb681131 (3386 posts) - - Show Bio

@xlr87t3 said:

I keep getting the "Woops! Something happened and we are working on it!" when flagging something. Why? And how do I fix it?

Ya still not fixed.

Online
Avatar image for ultimate_knight
#17 Posted by Ultimate_Knight (11344 posts) - - Show Bio

@jb681131 said:

Ya still not fixed.

In a couple of days I think.

Avatar image for cloudguy
#18 Posted by Cloudguy (2648 posts) - - Show Bio

@wcarle Do you have an eta for this fix? Some spam bots are slipping through and we can't flag them.

Avatar image for wcarle
#19 Posted by wcarle (160 posts) - - Show Bio

The fix is on our staging server today. It will go out tomorrow. Sorry again for the delay it was a very complicated fix unfortunately related to a large scale permissions rewrite in the system

Staff
Avatar image for cloudguy
#20 Edited by Cloudguy (2648 posts) - - Show Bio
Avatar image for ultimate_knight
#21 Posted by Ultimate_Knight (11344 posts) - - Show Bio