Avatar image for wmwadeii
#1 Posted by wmwadeii (3324 posts) - - Show Bio

On the forum list it shows 4 colors, Red, Blue, Grey, and Green. However inside the posts everyone shows as grey. After I changed my affiliation to it now properly shows the color inside the posts.

Also what is the new color green for?

Avatar image for ltsquigs
#2 Posted by LtSquigs (190 posts) - - Show Bio

Im not sure what you mean here, it wasn't showing you the alignments properly until you changed your own?

Moderator
Avatar image for joygirl
#3 Posted by Joygirl (21019 posts) - - Show Bio

Wtf is green anyway?

Avatar image for ltsquigs
#4 Posted by LtSquigs (190 posts) - - Show Bio

Im not sure, where are you guys seeing green? There should only be 3 alignments.

Moderator
Avatar image for xanni15
#5 Posted by Xanni15 (6791 posts) - - Show Bio

@ltsquigs: Maybe they mean something like this?

2947443-untitled.png

Avatar image for ltsquigs
#6 Posted by LtSquigs (190 posts) - - Show Bio

@xanni15: @joygirl: @wmwadeii: OHHHHH, that makes sense. Green is when you don't have any alignment set! This is a holdover from GB (Which doesn't do alignment color links, so it just displays the link as green).

Hah, ill fix that (probably have it default to Neutral)

Moderator
Avatar image for wmwadeii
#7 Posted by wmwadeii (3324 posts) - - Show Bio

@ltsquigs: What I meant was the highlight we get on our names inside of the post, for example mine is now highlighted red, Xanni15 is blue, and yours is grey. Before I reset mine from Good to Evil mine was also showing grey. This was only inside the posts, the forum section in Xanni's post was showing up properly.

Avatar image for wmwadeii
#8 Posted by wmwadeii (3324 posts) - - Show Bio

Looks like its working, I would recommend maybe changing the blue to a slightly different shade. It's a little hard to see the difference between it and the grey.